Tuhkankäsittelijöille

Lähde mukaan hyödyntämään uusia mahdollisuuksia tuhkan jalostamiseksi ja tee siitä uutta, kannattavaa liiketoimintaa.


Puunpoltosta sivuvirtana syntyvä lentotuhka sisältää arvokkaita ravinteita. Ravinteet kannattaa palauttaa metsälannoitteena luonnonkiertoon. Rakeistettu metsälannoite on kasvattamassa suosiotaan sen ekologisuuden, pitkävaikutteisuuden ja useissa tutkimuksissa todetun tehokkuuden vuoksi.

Tarjoamme tuhkan vastaanottajille ja käsittelijöille räätälöityjä rakeistuslaitteistoja lentotuhkan rakeistukseen. Laitteistomme ovat kustannustehokkaita ja mahdollistavat tuhkan rakeistajalle kannattavan liiketoiminnan.

Tarjoamme myös rakeistetun metsälannoitteen myyntipalvelua Hiilinielurekisterin kautta. Hiilinielurekisteri on verkkopohjainen palvelu, jossa metsänomistajat luovat tuhkalannoituksella lisähiilinieluja ja joita yksityiset ja yritykset ostavat kompensoimaan hiilidioksidipäästöjään.

Rakeistamot

  • Konttirakenteinen
  • Kolme kokoa valmistusmäärän mukaan: 3,5 / 5,0 / 7,0 tonnia/tunti
  • Voidaan integroida pienempiin voimalaitoksiin tai rakentaa itsenäisesti toimivaksi tuhkan varastosiiloilla.

Rakeistuslaitos

  • Tuotantotiloihin integroitava ratkaisu.
  • Räätälöity ratkaisu asiakkaan tarpeisiin ja tuotantolaitokseen.
  • Rakeistuslaitoksen koko räätälöidään tuhkan tuotantomäärän mukaan.
  • Optimaalinen ratkaisu, kun tuhkan tuotantomäärä on yli 8000 tonnia vuodessa tai kun tuhkan tuotannossa on selkeitä piikkejä.

Myyntipalvelu

Teemme tuhkalannoitteen myynnistä kanssanne sopimuksen, jossa myydystä tuhkasta teille maksetaan sopimuksen mukainen kiinteä hinta.

Rakeistetun tuhkalannoitteen myyminen hiilinielurekisteri.fi:n kautta on helppoa ja vaivatonta.

Hiilinielurekisteri on vastuullinen ja läpinäkyvä välityspalvelu, jossa metsien lisähiilinielut ja ostetut vapaaehtoiset päästökompensaatiot yhdistyvät.

Tuhkalannoitetta ja -lannoitusta myydään hiilinielurekisteri.fi:ssä metsänomistajille, jotka haluavat lannoituksen aikaansaamalla lisäkasvulla luoda metsiinsä lisähiilinieluja. Näitä lisähiilinieluja ympäristötietoiset yritykset ja yksityiset henkilöt ostavat kompensoimaan vuotuisia kasvihuonekaasvupäästöjään pienentämään hiilijalanjälkeään.

Heräsikö kiinnostus? Haluatko tietää enemmän?

Haluatko tietää enemmän palveluistamme? Kiinnostaako yhteistyö?
Pirauta tai lähetä meille viesti, niin jutellaan lisää!

OTA YHTEYTTÄ